200 de milioane de euro pentru transferul lui Messi

200 de milioane de euro pentru transferul lui Messi
200 de milioane de euro pentru transferul lui Messi

Prelungirea contractului lui Lionel Messi reprezintă prioritatea Barcelonei pentru această vară, dar se pare că există un motiv pentru care acesta nu a acceptat încă oferta catalanilor.

Don Balon susține că argentinianul de 29 de ani a primit o propunere greu de refuzat: e dorit de Pep Guardiola la Manchester City, iar englezii i-au pregătit cel mai mare salariu din istoria fotbalului: 40 de milioane de euro.

Mai mult, nici Barcelona nu ar putea trece ușor cu vederea cele 200 de milioane de euro pe care ”cetățenii” sunt dispuși să le vireze în conturile echipei de pe Camp Nou pentru a-i convinge pe oficiali să renunțe la unul dintre cei mai buni jucători din istorie.

49 de goluri și 17 pase decisive și-a trecut în cont Messi în cele 47 de meciuri disputate în toate competițiile acestui sezon în tricoul Barcelonei.  … Articolul pe larg »»» : Afacere istorică! 200 de milioane de euro pentru transferul lui Messi și cel mai mare salariu din lume

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

messi transfer messi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes