34 de români, expulzați din Marea Britanie cu o cursă charter

34 de români, expulzați din Marea Britanie cu o cursă charter
34 de români, expulzați din Marea Britanie cu o cursă charter

Autoritățile din Marea Britanie au organizat, joi, un zbor charter, pentru transportul a 34 de cetățeni români, expulzați din această țară, potrivit legislației ce reglementează imigrarea.

„Pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, persoanelor respective li se vor efectua formalitățile de intrare în țară, de către polițiștii de frontieră.

Având în vedere că cei în cauză vin din Marea Britanie, stat care se află pe lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, reprezentanţii Direcției de Sănătate Publică vor efectua triajul epidemiologic și vor lua măsurile prevăzute de lege.

Verificarea şi monitorizarea respectării, de către persoanele în cauză, a măsurilor dispuse se va realiza de organele de control.

Expulzarea celor 34 de români nu s-a făcut Precizăm că persoanele în cauză nu au fost expulzate ca urmare a unor proceduri judiciare, precum transferul de persoane condamnate, pentru a finaliza pedepsele pe teritoriul României sau extrădarea unor persoane urmărite de autoritățile române”, se precizează într-un comunicat de presă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

34. romanicursa charterexpulzatimarea britanie
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes