4 iulie – Cristina Țopescu ar fi împlinit 60 de ani. Marele regret al prezentatoarei TV

4 iulie - Cristina Țopescu ar fi împlinit 60 de ani. Marele regret al prezentatoarei TV
4 iulie - Cristina Țopescu ar fi împlinit 60 de ani. Marele regret al prezentatoarei TV

Cristina Țopescu ar fi împlinit vârsta de 60 de ani, sâmbătă, 4 iulie 2020. Regretata jurnalistă a fost găsită fără suflare în propria casă pe data de 12 ianuarie 2020, în urma unui apel venit din partea unei vecine, care a alertat autoritățile. Femeia nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu timp de trei săptămâni. Fiica comentatorului sportiv, Cristian Țopescu, s-a stins din viață cu un mare regret.

Cristina Ţopescu a scis, la un moment dat, un text pe Facebook în care a vorbit despre marele regret al vieţii sale, cauzat de o serie de greşeli medicale. Regretata jurnalistă și-ar fi dorit din tot sufletul să aibă copii, însă „o greşeală medicală, chiar două“ au împiedicat împlinirea acestei dorințe arzătoare.

Marele regret al prezentatoarei TV

Cristina Țopescu a explicat, pe 16 decembrie 2019, prin intermediul unui text, despre marele său regret de a nu avea copii. Aceasta a mai povestit că pentru a-și alina suferința cauzată de această decepție, a adoptat câinii pe care îi considera copiii ei.

”Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că şi ei sunt copii. Cine nu înţelege asta e, elegant spus, un homocentrist şi nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greşeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit aşa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Şi eu l-am iubit şi îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost şi model în multe privinţe. Tatăl meu a fost un om special şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui“, a scris Cristina Ţopescu, atunci, pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Cristina topescucristina topescu zi de nastereregret cristina topescu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes