4 kilograme de bijuterii, din aur şi argint, găsite de poliţiştii ascunse în pungi cu cereale

Poliţiştii de frontieră de la Aeroportul ”Henri Coandă”, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, ascunse în mai multe pungi cu cereale, aproximativ 4 kilograme de bijuterii din metal galben şi alb, presupus a fi aur, respectiv argint, pe care două femei încercau să le introducă ilegal în ţară.

”În data de 07.08.2023, în jurul orei 00.30, la PPF Aeroport Henri Coandă, s-au prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, două femei cu cetăţenie română. După ce au intrat în posesia bagajelor, acestea au rupt etichetele aplicate pe mânerul bagajelor şi au încercat să iasă din aeroport prin zona alocată culoarului verde – «nimic de declarat». Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor de cală ale celor două persoane. Astfel, au descoperit disimulate în pungi cu cereale, o cantitate mare de bijuterii din metal alb şi galben (brăţări, inele, medalioane etc.), presupus a fi aur şi argint”, a anunţat Poliţia de Frontieră.

Bunurile, în greutate totală de 3.783 grame, au fost preluate de  autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare, iar în funcţie de rezultatul expertizei vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

captura bijuteriipolitia de frontierapungi cu cereale
redactia

Alte stiri de interes