5 secrete din lumea gamblingului pe care jucătorii profesioniști nu ți le vor spune

5 secrete din lumea gamblingului pe care jucătorii profesioniști nu ți le vor spune
5 secrete din lumea gamblingului pe care jucătorii profesioniști nu ți le vor spune

Când vine vorba de gambling și de jocurile de cazinou, mulți dintre jucători ajung să fie atrași după ce au văzut că alți jucători au câștigat și speră ca și ei să se regăsească pe lista celor norocoși. Doar că un jucător profesionist ajunge la un nivel de performanță după o perioadă lungă în care a testat și practicat diferite strategii. Nu a fost mereu un norocos și nici nu are noroc mai mult ca oricare alt jucător.

Însă un jucător profesionist are câteva secrete. Pe lângă strategiile lor personale, majoritatea jucătorilor profesioniști împărtășesc principii similare care îi țin pe proprietarii de cazinouri treji noaptea. Iar mai jos sunt câteva sfaturi.

Nu câștigați mereu

Nimănui nu-i place să vorbească prea mult despre eșecuri, dar jucătorii profesioniști știu să piardă, să câștige. Nu vă așteptați să câștigați mereu pentru că veți fi dezamăgiți. Jocurile de cazinou trebuie să fie pentru distracție și nu jucați pornind de la ideea câștigului. Jucând, lucrurile pot evolua de la agonie la extas și invers, însă trebuie să aveți așteptări realiste

Urmăriți rezultatele

Jucătorii profesioniști știu mereu cât pariază și ce au de câștigat. Dacă jucați sporadic pentru distracție, atunci pariați doar banii pe care sunteți dispuși să-i pierdeți. Indiferent dacă jucați pe https://cazinoro.com/, în cadrul platformelor online, la sloturi online cu free spins – cazinoro.com/free-spins/ sau în cazinouri fizice, acest lucru rămâne adevărat. Urmărirea rezultatelor vă ajută să vedeți unde câștigați și pierdeți cel mai mult și vă asigură că știți întotdeauna care este rezultatul final. Astfel puteți să vă adaptați stratega de joc și cu siguranță veți crește bankrollul.

Fără superstiții

Cu siguranță mulți dintre voi aveți unele obiceiuri și superstiții, cum ar fi pisica neagră, întorsul din drum, dar nu le luați cu voi în gambling. Acestea nu vă ajută să câștigați sau să pierdeți. Majoritatea jocurilor din cazinouri sunt bazate pe probabilități și, evident, hazardul.

Sunt și jocuri de masă, precum blackjack-ul, care se bazează pe probabilități și pe deciziile voastre strategice. Puteți aveați o sesiune de mâini bune sau o perioadă când nu veți câștiga nimic, dar aceste evenimente din timpul jocului nu trebuie legate de superstiții.

Țineți emoțiile sub control

Poate fi greu de înțeles, dar majoritatea jucătorilor profesioniști sunt foarte disciplinați și își țin emoțiile sub control. Mulți jucători acționează impulsivi. Dacă au o serie de mâini câștigătoare, mulți plusează și mai mult în speranța unui câștig mai mare, doar că de cele mai multe ori rezultatul este contrar așteptărilor. Poate ar fi bine să știți când să vă opriți, chiar dacă simțiți că sunteți pe val. La fel și în cazul în care pierdeți. Poate nu e ziua voastră norocasă și e cazul să luați o pauză, nu să continuați să jucați în speranța recuperării fondurilor.

În gambling, deciziile tale sunt cruciale pentru rezultatele voastre. Cu cât acționați mai impulsivi, la emoție, cu atât veți gândi mai puțin rațional.

Management strict al bankroll-ului

Indiferent de mediul în care jucați, este important să aveți un management strict al bankroll-ului. Jucătorii ocazionali vor face pariuri consistente, însă sumele jucate vor fi relativ mici. Vor paria pe câteva mâini de zaruri, blackjack, câteva runde la sloturi.

Unii jucători vor avea tendința să joace și mai mult chiar și atunci când pierd. Însă jucătorii profesioniști analizează bugetul și-l calculează în număr de runde de joc. Iar stăpânirea impuslviă îi vor fieri de pierderi exagerate. Din aceste motive este important să gestionați cu atenție bankrollul.

Sunt reguli ce pot fi puse în practică cu ușurință de toți iubitorii de gambling. Nu e nimic anormal sau ilegal. Doar mai multă disciplină în joc, mai multă atenție la sumele câștigate și jucate. Jucați responsabil!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cazinou gambling profesionisti gambling secrete jocuri de noroc
redactia

Alte stiri de interes