8 Martie – Prognoza METEO de Ziua Femeii

8 Martie METEO – Vineri, de Ziua femeii, meteorologii anunță că temperaturile vor fi ca vara.

8 Martie METEO – Toată ziua de vineri, vremea va fi deosebit de caldă cu temperaturi mari în aproape toată țara. Totuși, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse şi posibil descărcări electrice, mai ales seara şi noaptea, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, local în Moldova şi pe suprafeţe mici posibil şi în zona deluroasă a Olteniei, scrie Antena3.

8 Martie METEO – În a doua parte a nopţii pe crestele montane vor fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Cu totul izolat cantităţile de apă vor depăşi 10-15 l/mp, mai ales în zona montană.

8 Martie METEO – Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, dar pe arii restrânse şi în regiunile vestice şi estice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade.

8 Martie METEO – Dimineaţa şi noaptea, izolat, vor fi condiţii de ceaţă. De asemenea, presiunea atmosferică va creşte uşor în a doua parte a intervalului.

Și mâine se anunță o zi deosebit de caldă, temperaturile putând ajunge la 20-21 de grade.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

8 martie8 Martie METEOmeteovremea 8 martieziua femeii
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes