A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

În urma unui conflict spontan, o tânără, în vârstă de 22 de ani a făcut un adevărat circ într-un local din oraș, unde a agresat a agresat mai multe persoane, printre care agenţi de pază şi poliţişti. Asupra ei a planat suspiciunea că s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor psihotrope, conform Antena 3.

Arestată preventiv pentru 30 de zile, tânăra este acuzată de patru infracţiuni de ultraj, alte două de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburare a ordinii şi liniştii publice, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, într-un comunicat de presă.

A bătut tot ce a prins

Potrivit anchetatorilor, după ce, vineri, a agresat două persoane din local, fiind solicitat sprijinul firmei de securitate, inculpata a lovit şi muşcat și trei agenţi de pază. Ulterior, în timp ce era dusă la sediul Poliţiei Locale Constanţa, tânăra a continuat să fie agresivă, zgâriind şi lovind cu capul şi picioarele mai mulţi poliţişti.

Fata şi-a manifestat agresivitatea şi la sediul Secţiei 4 Poliţie Constanţa, poliţiştii solicitând intervenţia unui echipaj medical, pentru că existau suspiciuni că aceasta se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanţă şi aşezată pe targă, ea a lovit din nou cu picioarele în stomac şi piept o poliţistă, au mai informat procurorii.

Tot ei au povestit că, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata a ameninţat persoanele care au intervenit, „le-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare şi le-a scuipat”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a batut politistibataie femeie politiefemeie batausa constantafemeie constanta scandal bataiepolitisti batuti de o femeie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes