A început campania de demitere a lui Firea

Până și voluntarii Asociației ”București fără ei” au fost surprinși de numărul mare de semnături pe care le-au strâns încă din prima zi. Peste 500 de oameni au semnat pentru demiterea primarului general, a celor de sector și a Consiliului General. Bucureștenii cer formulare pe care să le ducă la locul de muncă sau acasă pentru a ajuta la strângerea celor 450.000 de semnături necesare organizării referendumului de demitere a Gabrielei Firea.

”Unde semnez?” este prima prima întrebare pe care o pun oamenii când se întâlnesc cu voluntarii Asociației ”București fără ei”. George Epurescu, președintele asociației, a relatat pentru Cotidianul că, la primele ore ale dimineții de miercuri, 7 iunie 2017, când a început strângerea de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarilor Capitalei, cei mai mulți au fost oameni în vârstă. …

Articolul pe larg »»» : A început campania de demitere a lui Firea

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes