A început prohibiţia generală în Delta Dunării. Undițele-n cui!

Prohibiție în Delta Dunării! Pescuitul oricăror specii de peşti, moluşte, crustacee şi alte vieţuitoare acvatice este interzis, începând de sâmbătă, în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a anunţat că, potrivit Ordinului comun al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor nr. 57/675 din martie 2022, privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului, precum şi a zonelor de protecţie a resurselor acvatice vii în anul 2022, se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi alte vieţuitoare acvatice vii.

Prohibiţia va fi în vigoare 60 de zile în habitatele piscicole naturale, în perioada 9 aprilie – 7 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 7 iunie inclusiv, cu excepţiile prevăzute în ordin.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cat dureaza prohibitiadelta dunariipescuit delta dunariiprohibitieprohibitie delta
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes