A luat foc Rafinăria Lukoil din Ploiești

A luat foc Rafinăria Lukoil din Ploiești
A luat foc Rafinăria Lukoil din Ploiești

Un incendiu a izbucnit, marţi, la rafinăria Lukoil situată într-un cartier din municipiul Ploieşti, focul cuprinzând instalaţia de cocsare a rafinăriei. Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert prin care avertizează populaţia să închisă ferestrele, pentru că incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. 

Conform datelor furnizate de ISU Prahova, focul a pornit la instalaţia de cocsare a rafinăriei şi s-a extins pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, cuprinzând mai multe reziduuri petroliere.  Acolo au fost mobilizate 4 autospeciale de stingere, 2 echipaje de descarcerare, o autoscară, 2 ambulante SMURD şi o autospeciala de primă intervenţie şi comandă. Până la sosirea echipajelor de pompieri au acţionat 4 autospeciale de la serviciul privat al rafinăriei. 

Conform primelor date, nu există victime. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este lichidat. Autorităţile au emis un mesaj Ro Alert prin care au avertizat populaţia să rămână în locuinţe, să închidă ferestrele, pentru că incendiul se manifesta cu degajare mare de fum.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ploiestirafinaria lukoil
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes