A murit DJ Morillo, creatorul hitului I Like to Move It

Erick Morillo, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați DJ ai anilor ’90, rămas în memoria discotecarilor drept creatorul hitului „I Like to Move It”, a murit.

Acesta a fost găsit fără suflare de polițiști în locuința sa din Miami, Statele Unite ale Americii, în urma unui apel la numărul unic de urgență 911, efectuat la ora locală 10:42, potrivit informațiilor furnizate de autorități.

Decesul survine la doar câteva săptămâni după ce muzicianul columbian în vârstă de 49 de ani a fost arestat și pus sub acuzare pentru abuzuri sexuale. Morillo a fost găsit mort în Miami Beach luni dimineață, a relatat, marți, TMZ. Circumstanțele din jurul morții sale rămân neclare.

Artistul columbian-american a câștigat recunoaștere în anii 1990 cu hitul său electro-dance I Like To Move It, care a fost lansat sub numele său de scenă Reel 2 Real.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

A murit DJ MorilloDJ MorilloDJ Morillo a muritI Like to Move It
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes