A murit Johnny Solinger, fostul solist vocal al trupei Skid Row

Johnny Solinger a murit sâmbătă, la doar o lună după ce a fost diagnosticat cu insuficiență hepatică. Fostul solist vocal al trupei americane Skid Row, avea doar 56 de ani.

Vestea fost transmisă pe Instagram, de către trupa Skid Row, care a subliniat că sunt alături de „familia, prietenii şi fanii lui”. Johnny Solinger a fost solistul trupei Skid Row din 1999, când l-a înlocuit pe solistul Sebastian Bach. În 2015, Skid Row a renunțat la Solinger și l-a înlocuit cu Tony Harnell, cunoscut din formația TNT.

„Am aflat cu tristeţe vestea despre fratele nostru, Johnny Solinger. Suntem alături de familia, prietenii şi fanii lui”, spun ceilalți membri ai trupei, Rachel Bolan, ZP Theart, Dave Sabo, Rob Hammersmith și Scotti Hill.

Johnny Solinger a anunțat în luna mai pe pagina sa de socializare că a fost internat în spital după ce a fost diagnosticat cu insuficiență hepatică.

„Johnny a murit. În timp ce îl ţineam de mână. S-a stins în pace. Vă mulţumesc tuturor. Voi lua o pauză de la toate activitățile, dar vă rog să știți că sunt recunoscătoare pentru totdeauna pentru dragostea voastră”, a scris soția artistului pe Facebook.

De asemenea, Johnny Solinger a creat o pagină de GoFundMe pentru a acoperi costurile tratamentului după diagnosticul primit luna trecută. Din păcate, cei 16.000 de dolari strânși vor fi folosiți pentru a acoperi costurile de înmormântare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a murit johnny solingerjohnny solingerjohnny solinger a murit
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes