A murit Juan Joya Borja, comediantul al cărui râs isteric a devenit viral pe net – VIDEO

A murit Juan Joya Borja, comediantul al cărui râs isteric a devenit viral pe net - VIDEO
A murit Juan Joya Borja, comediantul al cărui râs isteric a devenit viral pe net - VIDEO

Juan Joya Borja, actor de comedie, a murit joi, la vârsta de 65 de ani. Carismaticul artist spaniol a decedat într-un spital din Sevilla, unde era internat din septembrie anul trecut.

Celebrului comediant, poreclit „El Risitas”, i se amputase deja un picior, dar nici măcar acest tratament radical nu l-a ajutat, pentru că boala a recidivat, comnform ediției online Lavanguardia.

Borja a devenit faimos la nivel internațional în 2014, când pe internet a fost distribuit un video cu o apariție spumoasă a sa, dintr-o emisiune spaniolă televizată.

Platforma Reddit a declanșat „avalanșa”. Râsul lui Juan Joya Borja a devenit viral. I-a fascinat instant pe internauți, care au creat mai apoi tot felul de clipuri și meme-uri amuzante.

Juan Borja, VIRAL pentru glumele și râsul său

Juan Joya Borja s-a făcut cunoscut în Spania la începutul anilor 2000, prin glumele, râsul și spontaneitatea sa. A avut apariții în programele „El vagamundo”, „Ratones coloraos”, unde și-a povestit experiențele de viață, într-o manieră atipică.

Clipul care l-a făcut viral la nivel internațional pe Joya Borja, „El Risitas”

VIDEO Joya Borja și râsul său isteric

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a murit cel cu rasulbarbat ras istericJuan Borjajuan borja a muritJuan Joya BorjaJuan Joya Borja a muritras isteric viralras viralviral pe net
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes