A murit Kobe Bryant la doar 41 de ani

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter
Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Kobe Bryant, legendă a baschetului american, a murit la vârsta de 41 de ani într-un accident elicopter. Alături de el și-au pierdut viețile și toți ceilalți oameni aflați în aparatul de zbor.

Kobe Bryant călătorea cu alți trei oameni în elicopterul său privat, când acesta s-a prăbușit în localitatea Calabasas, duminică, potrivit presei din SUA. Autoritățile au fost alertate la ora 10.01 că aparatul de zbor s-a prăbușit. Pompierii au fost trimiși la fața locului pentru a stinge flăcările.

Potrivit martorilor oculari, care au vorbit pentru site-ul TMZ, elicopterul a avut probleme cu motorul, după care s-a prăbuşit.

Kobe Bryant e considerat printre cei mai mari jucători de baschet din istorie, cu 18 apariţii în echipa NBA All-Stars, de-a lungul carierei sale de 20 de ani cu LA Lakers. El a câştigat titlul cu Lakers de cinci ori, a fost cel mai valoros jucător al finalelor NBA în două rânduri, plus cel mai bun jucător al sezonului în NBA, în 2008.

Nu toți membrii familiei Bryant s-au aflat în elicopter. Soția sa, Vanessa, alături de trei din cele patru fiice ale lor -Natalia și Bianca și nou-născutul lor Capri, se aflau la reședința familiei. Gianna Maria se afla în elicopter, potrivit TMZ, alături de tatăl său. De obicei, toată familia zbura împreună la diverse evenimente sau în vacanțe.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes