Vladimir Găitan a murit

Vladimir Gaitan a murit
Vladimir Gaitan a murit

Vladimit Gaitan a murit, marți seara. Actorul avea 73 de ani.

Vestea morții actorului Vladimir Găitan a fost dată de actorul Vlad Rădescu, într-o postare pe Facebook.

Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri… Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!“, a scris Vlad Rădescu în postarea de pe Facebook.

Timp de peste 30 de ani, actorul Vladimir Găitan s-a luptă cu o formă de cancer al sângelui, fiecare zi trăită fiind o luptă câştigată.

Omagiat în urmă cu 1 an…

În avanpremiera aniversării de 72 de ani (2 februarie) Vladimir Găitan a fost omagiat pe scena Teatrului de Comedie. Evenimentul a coincis şi cu aniversarea a 58 de ani de funcţionare a teatrului.
Actorul, vădit schimbat, obosit şi în suferinţă, a urcat pe scenă şi a mulţumit colegilor săi pentru acest omagiu special.

”Simt că sfârşitul îmi e aproape, de aceea nu vreau să ratez aniversarea teatrului, un eveniment de o asemenea anvergură. Iubesc acest teatru şi am fost ani de zile pe scena lui. Mă bucur că aici joacă şi fiica mea. Când am debutat a fost angajat şi un pompier, care la o primă repetiţie s-a urcat pe scenă şi i-a luat ţigara din gură unui coleg. A fost imediat dat afară că a îndrăznit aşa ceva. Mă bucur că am jucat ani de zile în piese importante pe scena teatrului şi că nu am fost uitat”, a povestit maestrul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

A murit vladimir gaitangaitan a muritvladimir gaitanvladimir gaitan a murit
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes