Acad. Adrian Restian: După o lună se va întâmpla ceva ori cu virusul, ori cu noi

Academicianul dr. Adrian Restian
Academicianul dr. Adrian Restian

Academicianul dr. Adrian Restian susține că pandemia de coronavirus ar putea să ia sfârșit mai devreme decât ne așteptam. Medicul a declarat că vom scăpa de pandemia în aproximativ o lună.

Prof. dr. Adrian Restian a susținut într-un interviul la Medika TV că vom scăpa de pandemie, dar nu și de virus. Acesta a declarat că SARS-CoV-2 va rămâne printre noi, așa cum se întâmplă și cu virusul gripal.

”Cred că într-o lună se va termina. E un vârf prea abrupt și acum toți cei care nu respectă măsurile de protecție și sunt vulnerabili, vor face boala și rămân oamenii care sunt fricoși și care se vor imuniza treptat”, a spus doctorul.

”Pentru că e importantă și cantitatea de virus cu care intri în contact. De exemplu, eu când merg în magazin, nu stau foarte mult. Stau cât este nevoie, evit întâlnirile și stau cât mai puțin posibil. O să vedeți că după o lună se va întâmpla ceva ori cu virusul, ori cu noi și se va termina acest trend ascendent și chiar înspăimântător al numărului de cazuri,” a explicat acad. Adrian Restian.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Acad Adrian Restian Academician dr. Adrian Restian Adrian Restian cand scapam de coronavirus coronavirus romania
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes