Acces Direct, luată la ”șuturi” de Emily Burghelea: Oricât de mult ar încerca Acces Direct să mintă, oamenii sunt deștepți și și-au dat seama

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, aduce acuze dure la adresa Acces Direct, după ce s-a aflat că i-a chemat pe Vulpița și Viorel la o petrecere.
Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, aduce acuze dure la adresa Acces Direct, după ce s-a aflat că i-a chemat pe Vulpița și Viorel la o petrecere.

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, aduce acuze dure la adresa Acces Direct, după ce s-a aflat că i-a chemat pe Vulpița și Viorel la o petrecere. După ce s-a aflat motivul pentru care Emily Burghelea nu mai este asistentă la Acces Direct, blondina a povestit varianta ei, într-un vlog postat pe YouTube.

Emily Burghelea a povestit varianta ei, într-un vlog postat pe canalul său de YouTube. Fosta asistentă de la Acces Direct susține că echipa din Antena 1 minte, pentru a mușamaliza, în continuare, violențele la care este supusă Vulpița.

Mai mult, Emily Burghelea a mărturisit că are mult mai multe dovezi în acest sens și că oricât de mult ar încerca Acces Direct să mintă, oamenii sunt deștepți și și-au dat seama. De asemenea, blondina a recunoscut că i-a chemat pe Vulpița și Viorel la un grătar, sâmbătă, însă i-a chemat, susține, în calitate de prieteni.

Motivul pentru care Emily i-a rugat pe cei doi soți din Blăgești să nu spună nimic în emisiune despre petrecerea din weekend este faptul că, spune ea, nu și-a dorit cameramani acasă.

”O să răspund, punctual, la fiecare acuzație pe care mi-au adus-o. În primul rând, Acces Direct minte când spune că m-a dat afară. Eu vă atașez aici actul cu demisia mea. Am spus asta și în direct, dar m-au tăiat, nu am avut cum să-mi termin fraza.

Acces Direct minte. Ei spun că am plecat la alt post, eu filmez… din curte. Acces Direct minte, au spus că eu i-am îmbătat pe cei doi, dar în realitate, nu i-a obligat nimeni să bea. Li s-a pus vin în pahar, într-adevăr, dar nu i-a obligat nimeni să bea. Fiecare a băut cum a vrut, cât a vrut. Acces Direct minte, ei spun că totul a plecat de la faptul că eu i-am chemat pe cei doi la petrecere, dar nu este adevărat. Nu m-au dat ei afară, am plecat eu, ca să știți. Dacă vreți să ascultați, vă spun eu ce s-a întâmplat.

Da, am sunat-o pe Vulpița și i-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic când am făcut treaba asta, i-am chemat ca pe niște prieteni, nu ca pe niște invitați în emisiune, tocmai de-asta le-am spus să nu povestească nimic în emisiune, pentru că nu voiam cameramani la petrecere. De fiecare dată când eu m-am văzut cu Vulpița sau Viorel, au fost cameramani”, a spus Emily Burghelea, în vlog.

Acuzații și la adresa Mirelei Vaida

În vlogul pe care l-a postat pe contul său de YouTube, Emily Burghelea a vorbit și la adresa Mirelei Vaida, căreia i-a spus că s-a schimbat și spune lucruri numai pentru a câștiga simpatia publicului.

La grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a zis că este bătută. Prima dată mi-a spus atunci când a venit la mine acasă și a dormit cu mine. Antena 1 a pus-o să vină la mine, pentru că se certa cu Viorel. Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia.
Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist, dar văd că de ieri până azi te-ai schimbat la 180 de grade. Ieri m-ai bălăcărit, iar azi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță… de ce, să atragi admirația publicului?
”, a mai afirmat Emily Burghelea, în vlogul său.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

acces direct asistenta acces direct demisie Emily Burghelea Emily Burghelea vulpita
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes