ACCIDENT bizar: O macara a căzut peste deputatul Ion Ștefan, care a ajuns la spital în stare gravă

Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea
Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea

Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea, a ajuns, astăzi, la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, după un accident pe șantier.

Politicianul a suferit mai multe traumatisme, în timp ce se afla la sediul companiei familiei sale, unde se fac lucrări de modernizare, anunță Antena 3. Deputatul liberal, poreclit ”Grindă”, a fost transportat la unitatea medicală din Focșani, unde a fost supus mai multor investigații de specialitate.

Ion Ștefan a ajuns la spital după ce o macara s-a prăbușit peste el. Din primele informații, incidentul a avut loc la o construcție nouă a firmei la care este acționar.

”Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

În funcție de verdictul medicilor, deputatul Ion Ştefan ar putea fi chiar transferat, în următoarele ore, la un spital din București.

Conform sursei citatei, deputatul va fi transportat cu elicopterul la un spital din București. Incidentul ar fi avut loc în incinta societății Balcanic, al cărei patron este. El ar fi suferit răni la cap, mâini și picioare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident ion stefan ion stefan internat ion stefan la spital macara cazuta peste ion stefan macara deputat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes