Accident cu patru morţi şi patru răniţi, la Iași. Toți erau muncitori care lucrau la mentananța unei șosele, când o șoferiță băută i-a spulberat

Patru persoane au murit şi alte patru au fost transportate la spital în urma accidentului.
Patru persoane au murit şi alte patru au fost transportate la spital în urma accidentului.

Un autoturism s-a ciocnit cu o autospecială de mentenanţă a drumurilor, în municipiul Iaşi, opt muncitori fiind prinşi sub maşină în urma impactului. Patru persoane au murit şi alte patru au fost transportate la spital în urma accidentului.

Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Iaşi, pe Şoseaua Păcurari.

Potrivit ISU Iaşi, în urma accidentului, mai multe persoane au fost prinse sub un autoturism, acolo fiind trimise două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de prim-ajutor calificat şi trei echipaje de la SAJ.

“Echipajele de intervenţie au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanţă a drumului şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului public. În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

Șoferul autoturismului este Adina Iuliana Ghervase, din Valea Lupului, și a lovit în plin, noaptea trecută, un grup de muncitori care lucrau la un drum. Patru dintre aceștia au murit pe loc.

Femeia, care conducea cu o viteză nebună, se afla la volanului unui autoturism Alfa Romeo.

Într-o curbă, femeia a pierdut controlul volanului, a lovit zidul unei case iar apoi a ricoșat în grupul de muncitori aflați la câteva zeci de metri distanță. Aceștia lucrau la asfaltarea drumului.

Femeia a fost testată cu aparatul Drager care a arătat o valoare de 0,42 mg/alcool pur în aerul expirat, conform Antena 3.

Alți doi muncitori răniți au fost duși la spital, unul dintre aceștia fiind, în acest moment, în stare gravă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident iasimuncitori drumuripacurarisoferita beatavictime iasi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes