Accident grav pe Valea Oltului, cu șase victime și patru mașini distruse

Un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule s-a produs, duminică după amiază, pe drumul naţional 7 – Valea Oltului – în judeţul Sibiu. Nouă persoane se aflau în cele patru autovehicule, şase dintre ele fiind rănite.

Conform datelor furnizate de ISU Sibiu, accidentul a avut loc la limita dintre judeţul Sibiu şi judeţul Vâlcea, în zona localităţii Lazaret, fiind implicate patru autovehicule.

Alte cinci persoane sunt rănite. Pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD.

„Din primele cercetări rezulta ca şoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un turism condus din sens opus, pe care l-a proiectat in alt turism condus pe aceeaşi direcţie, după care a ricoşat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu”, transmite Poliţia judeţeană Vâlcea.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident valea oltuluicontrasensisu sibiuraniti accidentvalea oltului
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes