Accident neobișnuit, în timpul examenului pentru permis: Polițistul examinator a ajuns în stare gravă la spital

Accidentul a avut loc în Brăila între o mașină-școală, utilizată în timpul unui examen de permis, și o alta, aflată în trafic. Un poliţist din Brăila, examinator la proba practică pentru permisul auto, a fost grav rănit, marţi, chiar în timpul examinării, după ce maşina în care se afla a lovit un alt autoturism. În urma accidentului a fost rănită şi o martoră, aflată pe bancheta din spate.

Conform informaților oferite de IPJ Brăila, accidentul s-a produs marți, în jurul orei 12:00, fiind implicat autoturismul unei şcoli de şoferi, în timpul examenului, care circula pe strada Griviţei. La un moment dat, persoana aflată la volan ar fi virat la stânga, la intersecţia cu strada Apollo, lovind un alt autoturism ce se deplasa pe strada Griviţei, pe sensul opus de mers.

”În urma accidentului, a fost rănit poliţistul examinator, în vârstă de 33 de ani, şi o martoră care se afla pe bancheta din spate. Atât conducătorii auto, cât şi poliţistul examinator au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului rutier, poliţistul examinator a fost lovit puternic şi şi-a pierdut cunoştinţa, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, martora aflată pe bancheta din spate a autoturismului de şcoală a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce tânăra care dădea examenul pentru permisul auto a scăpat nevătămată”, informează IPJ Brăila.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a aut loc evenimentul rutier.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident examen permisaccident scoalaexamen permismasina scoala
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes