Accidentare Neymar: Ar putea lipsi şase săptămâni de pe teren

Accidentare Neymar: Ar putea lipsi şase săptămâni de pe teren
Accidentare Neymar: Ar putea lipsi şase săptămâni de pe teren

Atacantul brazilian Neymar a fost scos cu targa de pe teren la meciul jucat, duminică, de echipa lui, PSG, pe terenul formaţiei Saint-Etienne, în etapa a XV-a a Ligue 1.

Oficialii echipei pariziene s-au temut de o indisponibilitate de durată a atacantului, însă primele controale medicale arată o perioadă mai mică decât cea intuită iniţial, de până la şase săptămâni, informează lequipe.fr.

Severitatea entorsei suferite la glezna stângă trebuie, însă, să fie confirmată de un control medical mai amplu, pe care Neymar îl va face luni.

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Saint-Etienne, într-un meci în care a fost condusă cu 1-0.

Învingătorii au marcat prin Marquinhos ‘45+2, ‘90+1 şi Di Maria ’79, toate trei golurile din assisturi ale lui Messi.

Pentru gazde a înscris Bouanga, în minutul 23.

La PSG, Sergio Ramos, venit în vară, a jucat în premieră. El a fost integralist.

Neymar a părăsit terenul accidentat, în minutul 88. El a fost scos de pe teren pe targă, având probleme la glezna stângă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Neymarneymar accident
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes