UPDATE Draga Olteanu Matei a ajuns în comă la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi

Actriţa Draga Olteanu Matei, în comă la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi
Actriţa Draga Olteanu Matei, în comă la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi

Actriţa Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, este internată în stare de comă la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi. Şeful UPU SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu, a declarat că pacienta a suferit un şoc hemoragic.

UPDATE 2 – Draga Olteanu Matei este conştientă şi comunică cu echipa medicală de la ATI din cadrul Clinicii de Gastroenterologie şi Hepatologie a Spitalului “Sf. Spiridon”, a declarat vineri seara coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

“Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge. E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conştientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice. Starea doamnei este stabilă după primele manevre terapeutice, în primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică şi toate celelalte tratamente care s-au făcut în urgenţă şi se continuă în ATI”, a precizat Diana Cimpoeşu, conform Antena 3.

UPDATE 1: Actriţa este internată la Terapie Intensivă.

”Pacienta este în stare critică. Este în şoc hemoragic. A suferit o hemoragie digestivă superioară. Este sedată, internată în ATI pentru Gastroenterologie”, a declarat presei medicul Diana Cimpoeşu, şeful UPU-SMURD Iaşi.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Sursele citate au prcizat că actriţa ar fi fost adusă vineri la spitalul ieşean, în stare critică, fiind în comă.

Aceleaşi surse afirmă că actriţa ar fi fost transferată la Iaşi de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Draga Olteanu Matei Draga Olteanu Matei coma Draga Olteanu Matei internata Draga Olteanu Matei sanatate Draga Olteanu Matei spital
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes