Adela, sezonul 2. Premiera diseară, la Antena 1. Mihai Călin: „E destul de delicat şi cu siguranţă li s-a întâmplat şi celorlalţi colegi!”

Cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune ”Adela – Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, va avea premiera diseară, de la ora 20.30, la Antena 1. Invitat în cadrul Observatorului 12 de la Antena 1, actorul Mihai Călin a făcut o dezvăluire savuroasă legată de noul sezon:

„Mi s-a întâmplat foarte des în vacanţă un lucru amuzant. E destul de delicat şi cu siguranţă li s-a întâmplat şi celorlalţi! Mă oprea lumea să îmi spună: ”Adela e fata dumneavoastră”. Le-am spus ”eu ştiu, că am citit scenariul, cam toată lumea şi-a dat seama, dar este foarte importantă desfăşurarea evenimentelor şi momentul în care Paul Andronic va afla acest lucru!”.

Ba mai mult, Mihai Călin a adăugat: „E un sezon al adevărului, sunt mai multe mistere, mai multe minciuni care au fost colportate prin această familie. Se schimbă multe lucruri, aşa că vă invit să fiţi cu ochii pe noi, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Începând din această seară, în fiecare joi, de la 20:30, cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon.

Ce se va întâmpla cu Mitu (Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Martha (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit?

Toate acestea, dar mai ales care va fi parcursul pentru Adela, Mihai și Andreea şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, care va avea premiera diseară, de la ora 20.30, la Antena 1.

În ultimul episod al celui dintâi sezon, când totul era pregătit pentru nunta dintre Adela şi Mihai, Andreea, din invidie şi gelozie, ca de altfel pe parcursul întregului serial, ghidată doar de ţelul „ce-i al tău e şi al meu”, decide să îi dea Adelei o veste copleşitoare: „Sunt însărcinată! E copilul lui Mihai!”. Cu lacrimi în ochi, Adela a renunţat din nou: „Tot ce-i al meu e şi al tău! Hai! Ia şi inelul! Vă meritaţi unul pe altul!”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adela adela sezonul 2 mihai calin
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes