Adevărul raportărilor deceselor de COVID 19 spus de un medic de la Matei Balș

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș,  și-a explicat teoria legată de faptul că toate decesele din ultima vreme sunt raportate ca fiind din cauza coronavirusului, indiferent dacă aceasta este adevărata cauză sau nu.

”Există o raportare oficială oriunde în lume, care ține de OMS, și spune că, în momentul în care se pune prin analize de laborator diagnosticul de COVID-19, acea persoană va fi raportată ca deces COVID-19. E adevărat că există o nuanțare. Există persoane care aveau afecțiuni cronice pentru care și un simplu guturai putea duce la deces. Dar faptul că acea persoană are noul coronavirus dovedit în analize, va fi raportat ca atare. Deci nu este situația în care cineva nu are acel diagnostic și e raportat greșit. Vorbim de cei care au, într-adevăr, acea analiză pozitivă. Pentru fiecare în parte va intra în discuție, în dosarul medical, faptul că aveau alte afecțiuni, și este clar că cei mai mulți care au ajuns la deces au ajuns pentru că au avut alte afecțiuni, dar nu înseamnă că nu au avut infecția COVID-19”, a declarat Adrian Marinescu, duminică, Antena 3.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adevarul despre decese coviddecese coviddr. marinescumatei bals
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes