Adriana Bahmuțeanu candidează la primărie. Are susținerea unui partid

Adriqna Bahmuțeanu candidează la primărie. Are susținerea unui partid
Adriqna Bahmuțeanu candidează la primărie. Are susținerea unui partid

Adriana Bahmuțeanu a decis să intre în politică și să candideze la alegerile locale pentru o primărie de sector. Bahmuțeanu și-a depus candidatura chiar în ultima zi pentru Primăria Sectorului 1, unde spune că are soluții.

Fosta soție a lui Prigoană, cel care a fost și el în politică, pe când activa în PDL, devenită celebră prin căsătoriile și divorțurile repetate, cu care are doi copii, spune că este susținută de Partidul Ecologist.

”Este cel mai bogat sector, dar cel mai văduvit. S-a certat primarul cu consiliul local. Eu vin din România reală. Am soluțiile potrivite, sunt susținută de Partidul Ecologist. Nu mi-a fost teamă de 200 de procese intentate de fostul partener de viață, nu îmi e teamă de nimic. Sunt un om curat”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adriana bahmuteanu candideaza adriana bahnmuteanu bahnuteeanca primarie
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes