Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D
Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D

Adriana Bahmuțeanu va fi invitata lui Denise Rifai, în această duminică, la emisiunea de interviuri portret difuzată la 22:00, la Kanal D.

Om de televiziune și prezență plină de energie pe micul ecran, Adriana Bahmuțeanu are o poveste de viață impresionantă, cea mai mare parte a acesteia desfășurată în lumina reflectoarelor. Încă de mică aceasta și-a dorit să devină jurnalist, dar celebritatea nu i-a adus-o presa scrisă, ci emisiunile de televizune de tip tabloid.

În atenția presei au adus-o adesea pe Adrianei Bahmuțeanu și scandalurile cu fostul soț, Silviu Prigoană, cu care a fost căsătorită de cinci ori.

Mama a doi copii, aceasta se pregătește să se căsătorească pentru a șaptea oară.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, telespectatorii o vor descoperi pe Adriana Bahmuțeanu, cea din spatele articolelor de presă.

“Ce sânge vă curge prin vene?”, “V-ați iubit cu Viorel Lis?”, “De câte ori vi s-a pus pistolul la tâmplă?”, “Ce v-a făcut celebra: televiziunea sau căsătoria cu un milionar?”, “De câte ori v-a prigonit Prigoană?”, “De câte ori ați umilit oamenii pentru rating?”, “Derapati voit sau întâmplător?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundă Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:00, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifaibahmuteanu la rifaidenise rifaiintrebari bahmuteanu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes