Adriana Nedelea părăsește redacția Libertatea. ”Știrile și emisiuni video online nu s-a dezvoltat în măsura așteptărilor”

Adriana Nedelea este pe cale să plece de la Libertatea, potrivit unor informații apărute chiar pe site-ul publicatiei, în care se spune că emisiunea La Fix va fi oprită de la 1 februarie.

”Începând cu 1 februarie, departamentul de producție video al trustului Ringier din România se reduce, din cauza condițiilor de piață și a consumului de știri video și emisiuni video online, care nu s-a dezvoltat în măsura așteptărilor pe zona de știri generaliste”, precizează Libertatea.

”Ringier a investit semnificativ în ultimii aproape 6 ani ani în acest tip de conținut și va continua. Oamenii care au lucrat la emisiunile de format TV pe online și-au făcut treaba cu profesionalism. Ca să ne referim doar la ultima perioadă, de doi ani, Adriana Nedelea este un jurnalist excepțional și toată echipa, editorială și tehnică, a realizat un produs de civilizație jurnalistică pentru Libertatea. N-am fi putut avea realizatori mai buni”, a explicat Mihnea Vasiliu, CEO al Ringier România.

”Dar constatăm că obiceiul de consum video pe știri generale este mai redus decât ne așteptam. Am decis să alocăm majoritatea resurselor video către Gazeta Sporturilor, în condițiile în care consumul de video de sport are un public mult mai numeros și fidel. De asemenea, Libertatea și revistele grupului vor continua să producă pe site conținut video, dar într-o formulă de echipă mai restrânsă”, a mai spus Vasiliu.

Oamenii care operează studioul Ringier se vor concentra pe emisiunile Gazetei Sporturilor, printre care cele realizate de Ovidiu Ioanițoaia, Costin Ștucan, Remus Dinu și alți jurnaliști, au mai explicat cei de la Libertatea.

Adriana Nedelea începuse, însă, o colaborare intensă cu Europa FM încă din septembrie 2020.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adriana nedelea la fixadriana nedelea pleacaemisiune nedelea opritala fix inchisa
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes