Adriana Săftoiu a semnat primul contract după ce a pierdut fotoliul de deputat: Consilier al directorului CFR

Adriana Săftoiu, fostul deputat PNL până în decembrie, a fost numită în funcția de consilier de imagine al directorului CFR SA, Ion Pintea. Informația a fost prezentată de publicația Club Feroviar și confirmată de directorul CFR SA.

„Mă voi ocupa de comunicare, promovare, imagine. Eu am mai colaborat cu CFR în urmă cu un an și jumătate, când i-am ajutat pe partea de înnoire a parcului de vagoane. A fost o campanie derulată de CFR Călători și CFR Infrastructură. Așadar, am mai lucrat cu ei, iar acum propunerea a venit din partea lor”, a declarat Adriana Săftoiu, citată de Club Feroviar.

Ea a început noul serviciu în primele zile ale acestei luni, conform sursei citate, și va primi un salariu de aproximativ 6.000 de lei. La acesta se vor adăuga și bonuri de masă.

Fostul deputat Adriana Săftoiu a revenit la cariera de consilier de comunicare după ce și-a încheiat mandatul de parlamentar. Ea nu a mai fost inclusă pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Fostul deputat liberal este cunoscută pentru ieșirile sale critice la adresa conducerii partidului și a acțiunilor acesteia. Nu puține au fost situațiile în care Adriana Săftoiu a intrat în conflict cu Ludovic Orban și cu alți colegi de-ai săi.

Anterior, odată ce Traian Băsescu a ajuns președinte al României, ea a lucrat la Palatul Cotroceni ca purtător de cuvânt și consilier prezidențial. În mandatul lui Traian Băsescu, fostul ei soț, Claudiu Săftoiu, a fost numit la conducerea Serviciului de Informații Externe.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adriana saftoiuadriana saftoiu consilier cfr
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes