Află ce a pățit Cătălin Cazacu, umăr la umăr cu pompierii, astăzi, la „CazaCU Muncă Grea”, pe canalul de YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive

Află ce a pățit Cătălin Cazacu, umăr la umăr cu pompierii, astăzi, la „CazaCU Muncă Grea”, pe canalul de YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive
Află ce a pățit Cătălin Cazacu, umăr la umăr cu pompierii, astăzi, la „CazaCU Muncă Grea”, pe canalul de YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive

Astăzi, într-un nou episod al show-ului „CazaCu Muncă Grea”, difuzat exclusiv online pe canalul de YouTube al Kanal D România, secțiunea theXclusive, îl veți putea descoperi  pe Cătălin Cazacu într-o situație cu adevărat excepțională!

Adrenalina, camaraderia, altruismul și curajul sunt doar câteva dintre ingredientele celei de-a două ediții a emisiunii ce va fi difuzată astăzi, de la 17:00,  pe canalul de YouTube al Kanal D România, secțiunea TheXclusive. Îl veți vedea pe îndrăgitul prezentator într-o ipostază inedită, aceea de pompier.

            Cătălin Cazacu a avut parte de o experiență extraordinară, pe cât de emoționantă, pe atât de dificilă, mai ales că imaginea pe care și-o formase acesta  despre luptătorii cu flăcările era cea  idealizată, din filmele americane. Însă, adevărații pompieri l-au primit cu brațele deschise să vădă cum este o zi reală din viața lor. Chiar dacă nu a participat la stingerea unui incendiu adevărat, pentru că nu avea pregătirea necesară, Cătălin Cazacu nu a fost deloc menajat. 

            “Am făcut un antrenament complet, cu o butelie de oxigen în spate, mi s-a părut extraordinar de greu. Spre sfârșitul zilei mi-au făcut o farsă și mi-au dat o alarmă, să sting un presupus incendiu. Nu mi-am dat seama că puterea furtunului este atât de mare încât a trebuit să mă țină și pe mine cineva. M-a izbit forța apei. Mi se pare foarte palpitant, nu este o viață plictisitoare, este demn de laudă ce fac ei. Eu simțeam în timpul antrenamentului că nu mai pot, doream să renunț și mi-am dat seama că ei nu au această varianta când viața unui om depinde de ei. Salvarea vieții omenești este cel mai important ghid pentru ei. Am fost impresionat să văd cum trec, în câteva zeci de secunde, de la starea de relaxare în cea de alertă, pregătiți să facă față oricărei situații, atunci când a sunat alarmă de incendiu”, a povestit Cătălin Cazacu.

Kanal D a lansat o oferta generoasă de conținut exclusive online, pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o oferta generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie. Toate aceste producții elaborate sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.  În fiecare luni seară se vor putea delecta cu aventurile incredibile prin care trece Cătălin Cazacu, supus la cele mai dificile munci. 

Așadar, nu ratați astăzi, de la 17.00, o nouă ediție, incendiară și la propriu, și la figurat,  a emisiunii “CazaCU Muncă Grea”, exclusiv pe canalul de YouTube la Kanal D România, secțiunea theXclusive! 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Catalin Cazacu cazaCu munca grea Kanal D theXclusive youtube
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes