Al Treilea Război Mondial: Multinaționalele împotriva lui Trump

Alegerea lui Donald Trump, în noiembrie 2016, a declanșat un uriaș mecanism de diabolizare a noului președinte american: liderii politici occidentali, trusturile de presă, marile companii, Hollywood-ul, ONG-urile, toate strânse într-o formidabilă coaliție împotriva naturii au declanșat războiul total.

Fostul diplomat Ovidiu M. Curea semnează în revista Art- Emis o analiză care explică dedesubturile acestui conflict de proporții nemaiîntâlnite, pe care nu se sfiește să-l numească „Al Treilea Război Mondial”.

Cel mai demonizat președinte din istorie

„Noi ne-am uitat cu gura căscată la americani dintotdeauna. Și nu numai noi. Ne-am uitat cu admirație și cu invidie, ne-am uitat cu speranță și reproș. Azi ne uităm la ei și nu mai înțelegem nimic . Asta să fie democrația pe care o predicau ei lumii întregi, democrația pe care lumea întreagă se căznea să o implementeze musai prin ogrăzile lor cu paie, cu coceni, cu nisip sau cu liane?”

… »»» Source: Al Treilea Război Mondial: Multinaționalele împotriva lui Trump

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes