Alegeri locale – Liberalii au anunțat cu cine vor face alianțe. Cum vor trata atacurile USR-PLUS

O nouă ședinţă a Biroului Politic Naţional (BPN) al PNL a avut loc, reunit în sistem de videoconferinţă, a avut în prim planul discuțiilorâ candidaturile la alegerile locale.

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, le-a transmis liberalilor că susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Bucureştiului este singura agreată pentru Capitală şi că discuţiile cu USR vor continua. Potrivit unor surse liberale, Orban a transmis în şedinţa BPN că modul în care se raportează USR la candidaturile din Capitală la alegerile locale nu este unul încurajator.

În acest context, liberalii ar fi dispuşi să facă alianţă cu PMP pentru candidaturile din Capitală şi alianţe în ţară cu PMP şi USR.

Orban le-a mai cerut liberalilor să nu răspundă la niciun atac din partea USR-PLUS, motivând că o polemică pe acest subiect nu va fi percepută favorabil de alegători.

Ludovic Orban le-a solicitat liberalilor şi să-şi pregătească proiectele de candidatură pentru locale, conform Realitatea Plus.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri localealiante pnlludovic orbansedinta pnl
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes