Alertă cu BOMBĂ pe aeroportul Otopeni

Un avion Boeing 737-700 al KLM care se pregătea să decoleze sâmbătă seară de la București spre Amsterdam s-a reîntors de pe pista pe platforma aeroportului în urma unei alerte cu bombă. O cursă KLM de la Otopeni spre Amsterdam (Olanda) a fost blocată la sol, în aeroport, iar pasagerii evacuați complet, totul în urma unui apel la 112 care a anunțat că la bordul aeronavei s-ar afla o bombă!

Toţi pasagerii au fost debarcaţi şi mutaţi în aeroport, iar echipele SRI şi Antitero verifică bagajele. De asemenea, se caută şi persoana care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile, conform România TV.

”A fost o amenintare cu bomba prin 112 cum ca ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave. echipa antitero a executat procedurile specifice, au fost debarcati pasagerii, debarcate bagajele si rescanate, procedura s-a incheiat in urma cu cateva minute, nu se confirma. totul va reveni la normal”, au declarat oficiali ai Serviciului Român de Informații, potrivit G4Media.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alerta cu bomba otopeni antitero avion klm bomba bomba avion otopeni
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes