Alexandru Arșinel, marturii emoționante după ce a părăsit spitalul

Alexandru Arșinel a povestit despre lupta pentru propria-i viață de pe patul de spital de la Matei Balș.

Marele artist a luptat cu toate forțele pentru viața lui. Infectat cu COVID, cu simptome severe, Alexandru Arșinel a fost tratat la Matei Balș. Imediat după ieșirea din spital, marele actor a intrat în direct la Cristi Brancu, la Exclusiv VIP, și a povestit cum a scăpat cu viață.

“Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că am coronavirus, și eu, și soția mea, și, prin sprijinul dat de Matei Bals, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți în frunte cu doctorul Marinescu și d-nul doctor Streinu, d-na doctor Marinescu și d-na doctor Matei. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant”, spune Alexandru Arșinel.

De un lucru e sigur actorul, vacinul anti COVID i-a salvat viața. „Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic.”

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, la rândul ei infectata cu SARS COV 2, a trecut și ea peste momentele grele. „Marilena a fost minunată, ca de obicei. Suferind și uitându-se cu ochii triști la mine a trecut cu stoicism peste toată perioada”, a povestit Alexandru Arșinel la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV.

Acum, actorul este în perioada de recuperare și are planuri mari pentru viitor.

„Recuperarea este grea pentru că pornește nu de la stadiul bolii ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există. Iar peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorința de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte”, spune Alexandru Arșinel.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alexandru arsinel arsinel covid arsinel la spital
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes