Alexandru Arșinel: Sunt nenorociri care dau peste om și trebuie să le facă față

Alexandru Arșinel: Sunt nenorociri care dau peste om și trebuie să la facă față. Sursa foto: Prima tv
Alexandru Arșinel: Sunt nenorociri care dau peste om și trebuie să la facă față. Sursa foto: Prima tv

Înlăturat din funcția de director artistic printr-o decizie a primarului Nicușor Dan, Alexandru Arșinel și-a spus of-ul în direct la Prima TV.

Marele actor i-a povestit lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP cum l-a afectat vestea.

„Eu am renunțat la funcția de director artistic în favoarea unui coleg care a fost excelent în preluarea conducerii, eu nu am avut nimic împotriva numirii, eu am fost cel care a inițiat-o. M-a surprins însă lipsa de respect față de munca mea de 60 de ani într-un teatru și faptul că nu a arătat nici măcar cea mai mică atenție în efortul acestui actor. Tânjesc după Teatrul Tănase și colegii mei.”

Maestrul Arșinel și-a demonstrat dragostea pentru scenă și a cântat în direct, la Exclusiv VIP, o romanță. „Mi-a fos dor să cânt. Trebuie să muncesc, să mă frec de scenă iarăși, să urc pe scenă și să simt din partea celor care populează acest teatru mai mult atașament”, a spune actorul, dezamăgit de reacția autorităților, dar și a unora dintre colegii săi.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alexandru arsinel arsinel nicusor cristi brancu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes