Politica

Alianța PNL – UDMR în aer. Rareș Bogdan, atac la UDMR și Kelemen Hunor

Alianța PNL - UDMR în aer. Rareș Bogdan, atac la UDMR și Kelemen Hunor
Alianța PNL - UDMR în aer. Rareș Bogdan, atac la UDMR și Kelemen Hunor

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, reia atacurile la UDMR, la nici 24 de ore după alegerile locale, susținând că liberalii nu vor formațiunea lui Kelemen Hunor la guvernare.

Atunci când Kelemen Hunor ne va recita în fiecare dimineață articolul 1 din Constituție și va înțelege… Ceea ce trebuie să învețe dânsul și cei care vor să facă alianță este că România este stat unitar, național și indivizibil”, a spus Rareș Bogdan într-o intervenție la Antena 3.

Pe 10 septembrie, premierul Ludovic Orban a declarat, la reuniunea preşedinţiei Grupului PPE, că după alegerile parlamentare, PNL îşi doreşte ca parteneri de guvernare PMP şi UDMR.

„Ca şi parteneri pentru guvernare, în primul rând ne dorim să fim parteneri cu celelalte formaţiuni politice din România care sunt membre ale Partidului Popular European, respectiv PMP şi UDMR. Dacă nu va fi suficientă majoritatea dintre cele trei formaţiuni, în niciun caz nu vom face guvern cu foştii comunişti, actualii socialişti, şi vom încerca să identificăm alţi posibili parteneri”, a spus premierul.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Orban, despre amendamentul PSD privind creşterea alocaţiilor pentru copii: Există un angajament al nostru de a dubla etapizat alocaţia

Daniela Arnăutu

În Parlament ca la iUmor » Show Florin Cîțu: Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte! Cititul nu a omorât pe nimeni

Gloria Pascu

Complexul Energetic Hunedoara. Ludovic Orban: Situaţia este critică din cauza a două greşeli făcute de vechile guvernări PSD

Mihnea Tudor

Gorghiu nu mai poate de bucurie: “Dragilor, am reuşit!!! Digitalizăm Senatul!”

Daniela Arnăutu

Consiliului Legislativ a dat aviz pozitiv pe buget! Orban: Bugetul va ajunge marți în Parlament

Mihnea Tudor

Grindeanu anunță că, după dezbaterile pe buget, PSD va face moțiune simplă împotriva ministrului Năsui

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »