Alina Gorghiu, fost președinte PNL, vine la Insider Politic

Alin Gorghiu, fost președinte PNL, vine la Insider Politic
Alin Gorghiu, fost președinte PNL, vine la Insider Politic

O săptămână tumultoasă pe scena politică se încheie cu un armistițiu. Guvernul merge înainte, însă cu reguli noi. Invitata lui Sebastian Zachmann la “Insider politic” este Alina Gorghiu, senator PNL și fost președinte al partidului aflat la guvernare.

Gorghiu va vorbi despre regulile decise de Coaliția aflată la guvernare și va comenta creșterile alarmante din sondaje pentru PSD și AUR. În plus, senatorul PNL va povesti și despre strategia partidului în cazul depunerii în Parlament a unei moțiuni de cenzură.

În ediția de duminică, 25 aprilie, de la ora 11.00, a emisiunii “Insider politic”, jurnalistul Sebastian Zachmann dezbate, alături de invitata sa, și alte teme de interes pentru opinia publică precum depolitizarea institutiilor publice, un concept necesar în societate și des cerut de alegători.

Emisiunea “Insider Politic” poate fi urmărită în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 11.00.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Alina Gorghiualina gorghiu la insider politicinsider politicsenator alina gorghiu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes