Alina Gorghiu a avut discuții cu comisarul european pentru justiție, Didider Reynders

Alina Gorghiu, a discutat cu comisarul european pentru justiție, Didier Reynders
Alina Gorghiu, a discutat cu comisarul european pentru justiție, Didier Reynders

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a discutat cu comisarul european pentru justiție, Didier Reynders, la Riga, Letonia, pe marginea Conferinței Informale a Miniștrilor de Justiție din statele membre ale Consiliului Europei.

„Am mulțumit pentru decizia de ridicare a MCV. Este un pas important pentru România și cetățenii noștri. Așteptăm decizia formală. L-am asigurat pe comisarul european că o prioritate a mandatului meu este continuarea reformelor angajate de România în domeniul justiției.

Un alt subiect de interes a fost reprezentat de amendamentele la legea pensiilor de serviciu pentru magistrați. Vom găsi curând o soluție de echilibru!”, transmite Alina Gorghiu.

De asemenea, pe pagina sa de socializare, liberala a mai precizat: „Vom continua dialogul constant, deschis și constructiv cu Comisia Europeană și cu comisarul european pentru justiție!”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Alina Gorghiucomisar pe justitiejustitie
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes