Alina Gorghiu îi cere lui Marcel Ciolacu să “reanalizeze” comasarea alegerilor din 2024: Încă se mai poate discuta

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Vicepreședintele PNL Alina Gorghiu relansează tema alegerilor comasate și îi cere liderului PSD Marcel Ciolacu să reanalizeze posibilitatea comasării celor patru rânduri de alegeri care vor avea loc anul viitor.

 „Cred că putem însă să ne uşurăm misiunea din 2024. Nu întâmplător am atras atenţia cu privire la comasarea alegerilor. Cred că putem repune pe tapet această dezbatere, pentru că ce se întâmplă în societatea românească arată că trebuie să ne concentrăm pe reforme, investiţii şi nu ne putem permite un blocaj la nivelul instituţiilor şi nu ne putem permite să încetinim ritmul reformelor şi să avem o economie paralizată efectiv blocată de atâtea alegeri. Gândiţi-vă că patru rânduri de alegeri vor avea loc la anul, începând din aprilie”, a declarat senatoarea PNL şi ministru al Justiţiei, Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Arad, potrivit news.ro.

Reamintim că PNL a lansat în 2022 ideea comasării alegerilor parlamentare cu cele locale în 2024. PSD a evitat să dea un răspuns clar și a cerut soluții juridice din partea liberalilor în acest sens.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri 2024Alina Gorghiucomasare alegeri
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes