Alina Gorghiu: Nu va fi un program de guvernare nou, va fi acelaşi program de guvernare, îmbunătăţit

Alina Gorghiu, PNL
Alina Gorghiu, PNL

Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului, a declarat luni, despre anunţul preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, că se lucrează la programul de guvernare de după preluarea şefiei Guvernului, că nu va fi un program de guvernare nou, ci va fi acelaşi program de guvernare, îmbunătăţit. Programul de guvernare nu este al PSD, nu este al preşedintelui Ciolacu sau al preşedintelui Ciucă, a mai spus senatoarea, arătând că este rezultatul unei negocieri şi toate ajustătile vor fi discutate în coaliţie.

Întrebată despre priorităţile PSD anunţate deja pentru preluarea funcţiei de premier, Alina Gorghiu a arătat că ”preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a afirmat deja că programul de guvernare nu este al PSD, nu este al preşedintelui Ciolacu sau al preşedintelui Ciucă”. ”Este programul României, este un program care a fost votat în Parlamentul României, cu priorităţi iar acest program poate fi ajustat. Acest program poate fi nuanţat pentru că parte din punctele din acest program au fost deja adoptate”, a mai spus Gorghiu.

”Nu va fi un program de guvernare nou, va fi acelaşi program de guvernare, îmbunătăţit”, a spus Gorghiu, precizând că este vorba de coaliţia PNL, PSD şi UDMR şi niciun program de guvernare nu este făcut exclusive de premier.

”Este rezultatul unei negocieri şi toate ajustătile vor fi discutate în coaliţie”, a arătat Gorghiu, precizând că este bine că în interiorul partidelor se discută despre îmbunătăţiri, şi a dat exemplul PNL care a discutat în şedinţa conducerii despre cota unică şi păstrarea acesteia în sistemul fiscal românesc, pentru că nu şi-a atins potenţialul maxim şi este extraordinar de benefică pentru fiecare angajat din România.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alina gorgiu senatorprogram guvernarerotativa
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes