Alina Gorghiu: PNL a pierdut procente din cauza asocierii cu PSD

“PNL a pierdut procente din cauza asocierii cu PSD, însă a meritat”, a declarat Alina Gorghiu pentru Digi24. „Era singura formulă cu care puteam asigura stabilitatea României,” a mai spus ministrul.

Întrebată de Cosmin Prelipceanu, la ce cotă e PNL în sondaje, Alina Gorghiu a declarat că PNL are „în jur de 20 de procente. A fost și mai bine, a fost și mai rău…”

Însă PNL a pierdut procente din cauza asocierii cu PSD, recunoaște Gorghiu, dar a meritat.

”Cred că e important că până la urmă proiectul ăsta a fost făcut pentru ideea de stabilitate. Că am trecut prin momente dificile, nu e un secret, că a fost pandemie, ne-am ajutat, că a fost război ne-am ajutat. Factorul “stabilitate” a construit credibilitatea României în plan extern. Gândiți-vă la poziția partenerilor și la opinia lor dacă aveam o Românie, focar de instabilitate în regiune. Beneficiul pe care îl are țara este indirect și beneficiul liberalilor. Stabilitatea asta sigur a fost un lucru… Uneori costul politic nu se traduce neapărat într-o pierdere a partidului. Dacă întrebarea este dacă a pierdut PNL procente ca urmare a asocierii cu PSD, sigur, ca să fiu la fel de directă și scurtă cu răspunsul. Dar dacă mă întrebați dacă a meritat această asociere, eu vă spun că da. Era singura formulă cu care puteam asigura stabilitatea României,” a precizat ministrul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alianta psd pnlAlina Gorghiuprocente pnl
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes