Alina Gorghiu: “PNL nu va face parte din niciun fel de criză politică sau guvernamentală”

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat vineri, la Arad, că PNL nu va face parte din “niciun fel de criză politică sau guvernamentală” şi că respinge orice fel de declaraţie cu referire la o eventuală ieşire de la guvernare.

Alina Gorghiu a adăugat că atât ea cât şi alţi colegi din PNL cataloghează ca “neinspirate” declaraţiile privind ieşirea de la guvernare.

“România are nevoie de stabilitate în acest moment, pentru atingerea obiectivelor care ţin de reformele angajate în PNRR, care ţin de atragerea de fonduri europene şi de aderarea la OCDE, un proiect de ţară foarte important la care cred că toţi suntem aliniaţi. Există voinţă politică în acest sens din partea coaliţiei din care PNL face parte, există voinţă pentru a atinge obiectivele de reformă asumate prin programul de guvernare”, a adăugat ministrul.

“Capitalul politic pe care PNL îl are înseamnă maturitate, înseamnă responsabilitate, şi vă asigur, de la Arad, alături de colegii mei, că nu vom fi parte la niciun fel de criză politică sau guvernamentală. Respingem genul acesta de manifestare, eu personal şi mulţi din PNL cataloghează neinspirată orice fel de declaraţie cu referire la o eventuală ieşire de la guvernare sau generarea unei crize politice”, a mai spus ministrul Justiţiei.

Alina Gorghiu a fost prezentă la Arad, vineri, unde a avut mai multe întâlniri cu reprezentanţi ai instanţelor, ai parchetelor, ai Serviciului de Probaţiune şi ai Baroului Arad.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alina gorgiucriza politicaiesire de la guvernare
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes