Alina Sorescu răspunde speculațiilor că ar fi fost înșelată de soț: “Nu fac din viața mea spectacol”

Alina Sorescu răspunde speculațiilor că ar fi fost înșelată de soț: "Nu fac din viața mea spectacol"
Alina Sorescu răspunde speculațiilor că ar fi fost înșelată de soț: "Nu fac din viața mea spectacol"

Artista păstrează un ton optimist și merge mai departe cu proiectul scolii muzicale „Picii lui Soreasca”. Pozele apărute în presă și speculațiile că ar fi fost înșelată de soțul ei, Alexandru Ciucu,  nu au făcut-o pe Alina Sorescu să reacționeze virulent.

În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, artista a preferat discreția atunci când a venit vorba despre presupusul amantlâc. „Nu vreau să comentez  pentru că nu este despre mine.  Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Exclusiv VIP, Alina Sorescu.

Deși nu a negat informațiile apărute în presă, artista a ținut să precizeze care sunt planurile ei de viitor. „Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioada. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mărturist artsista la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alexandru ciucu alina sorescu nu comentez nu fac din viata spectacol speculatii inselata sot
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes