Eveniment

”Alo, sunteți bine, domnule primar?” Clotilde Armand, dată în judecată de primarul PSD Daniel Tudorache. I se cer daune de peste 100 de milioane

Clotilde Armand dezvăluie, într-o postare de luni, că primarul PSD al Sectorului 1 din București, Daniel Tudorache, a dat-o în judecată pentru că a publicat date despre achizițiile Primăriei și îi cere să plătească daune în valoare de 113.000.000 lei.

Clotilde Armand, care e candidata USR pentru Primăria Sectorului 1 la alegerile locale din acest an, mai spune că Tudorache cere totodată, prin acțiunea în instanță, ca ea să nu mai publice nimic pe Facebook și să „să-mi șterg toate postările despre PSD”.

Mai multe informații despre acțiunea de intimidare ale primarului, scrie eurodeputata Clotilde Armand, pe Facebook::

”PSD vrea să-mi interzică să mai scriu și să public pe Facebook. Fiți atenți aici ce face primarul PSD de la Sectorul 1.

După ce au agresat candidații Opoziției din București, primarul pesedist de la Sectorul 1 m-a dat în judecată pentru că am publicat pe Facebook date despre achizițiile Primăriei Sector 1 – date din SICAP și pentru că am dat share la investigațiile jurnalistice despre cum se duc banii cetățenilor din sector în buzunarele băieților deștepți din PSD.

Cireașa de pe tort e alta. PSD mai vrea să nu public absolut nimic aici pe Facebook și să-i plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei. Ați auzit bine. Nu vă gândiți că PSD a plătit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanță președințială pentru a plăti 20 de lei. Ireal, nu? Spune despre acești bani să-i virez în contul Centrului Caraiman… exact acolo unde directoare este o fostă primăriță PSD declarată incompatibilă ANI care a dat un contract în valoarea de 14 milioane € pentru achiziționarea de holtere unui fost consilier PSD declarat și el incompatibil de ANI. Pentru acest contract organizația USR Sector 1 a depus o plângere la DNA. După aceste „pretenție” mai vrea să-mi șterg toate postările despre PSD. Alo, sunteți bine dle primar?!

Acum, pentru că „nu mor caii când vor câinii” vreau să-i anunț pe cei din PSD că trăim într-o societate democratică unde libera exprimare este garantată de Constituție. Iar achizițiile Primăriei sunt publice conform prevederilor legale. Dle primar, încă o dată arătați că nu vă pasă de cheltuirea banului public. Declanșați un proces pentru intimidare și folosiți tehnici bolșevice. Nu ați reușit să mă intimidați. Spre deosebire de colegii dvs de partid eu am încredere în Justiția din România.”

PSD vrea să-mi interzică să mai scriu și să public pe Facebook. Fiți atenți aici ce face primarul PSD de la Sectorul 1….

تم النشر بواسطة ‏‎Clotilde Armand‎‏ في الاثنين، ٢٢ يونيو ٢٠٢٠

Alte știri de interes

Adevărul depre copiii legați cu sfoară în prima zi de școală

Mihnea Tudor

Covid-19 lovește la FCSB! Staff-ul tehnic, băgat în zolare în frunte cu MM Stoica

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Delfin mort, pe plaja din Constanța. Era unul dintre cele mai mari exemplare din specia sa

Mihnea Tudor

Trenuri deraiate pe două rute, în aceeași zi. Traficul feroviar blocat

Mihnea Tudor

Jandarmii au recuperat patru turişti, printre care şi doi copii, care s-au rătăcit în zona Lacului Sfânta Ana

Mihnea Tudor

A murit tatăl Mădălinei Manole, de Covid-19

Mihnea Tudor

Iohannis: Nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici în condiţiile în care nu am fi avut această epidemie şi criză economică. E regretabil că PSD nu a înţeles nimic de aici şi continuă să dea impresia că s-ar fi putut mai mult

Mihnea Tudor

Cum au acționat cei care au aruncat în aer bancomatele de la Otopeni. Poliția are un cerc de suspecți

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »