Am aflat unde petrec Sărbătorile Pascale cele patru prezentatoare ale emisiunii Hai cu fetele

Am aflat unde petrec Sărbătorile Pascale cele patru prezentatoare ale emisiunii Hai cu fetele
Am aflat unde petrec Sărbătorile Pascale cele patru prezentatoare ale emisiunii Hai cu fetele

O sărbătoare ce se petrece în familie, alături de cei dragi. Cu miros de cozonaci sau pască, cu ouă înroșite și cu lumina luată în noaptea de Înviere. Așa petrec Paștele cele 4 prezentatoare ale emisiunii “Hai cu fetele!” de la Prima TV.

Gabriela Marin are un program… exotic de Paști. Va da o fugă într-un loc încărcat de energie și povești. “Eu profit de cele 4 zile libere și o să trag o fugă până la Sarmisegetuza, lângă Valea Grădiștei, Orăștie. E o zona foarte frumoasă pe care încă n-am apucat să o vizitez. Nouă ne place să păstrăm tradițiile cât putem, așa că o să ciocnim ouă, mergem să luăm lumina sfântă de la Biserica, cântăm în noaptea de Înviere și ne uităm la “Iisus din Nazaret”, capodopera lui Zeffirelli, în fiecare an”, spune Gabriela.

Familia este locul unde se regăsește și își încarcă bateriile de fiecare dată și pentru Giulia. Aceasta va păstra tradiția și de Paști va fi acasă, alături de soțul, Vlad și de cei doi copii. “Anul acesta păstrăm tradiția de care nu ne-am putut bucura anul trecut, mai exact vom fi în familie și ne vom bucura de câteva zile de liniște și mâncare bună. Cel mai bine este să fim împreună! Chiar și atunci când erau concerte de Paști stăteam doar cu cei dragi, găteam împreună și făceam tot felul de activități în familie”, mărturisește co-prezentatoarea emisiunii “Hai cu fetele!”, difuzată la Prima TV.

Ioana Petric lasă marea pentru Clujul ei drag. Pentru că noaptea de Înviere o va prinde luând lumina de la biserica din cartierul în care a copilărit.

“M-am tot gândit și răzgândit. Inițial mi-am dorit să respect tradiția pe care mi-am format-o de când am venit în București și să prind 1 Mai pe malul mării, dar m-am gândit mai bine și, pentru că e încă pandemie și eu am avut o perioadă destul de aglomerată și stresantă, am decis să aleg varianta cu liniște și fără prea mulți oameni, așa că, cel mai probabil, voi merge la Cluj. Luăm lumina, asta dacă se poate, evident, pentru că anul trecut am respectat regulile și am văzut slujba la televizor și ne-am urat Hristos a înviat cu vecinii, din balcoane. Cred că starea aia de iubire și liniște e mai importantă decât orice tradiție. Dar dacă tot e vorba de tradiții, în afară de Înviere, în dimineața de Paște, înainte de a lua masa în familie, mama ne pune să ne spălăm pe față cu apă în care a stat peste noapte un ou roșu și un bănuț, pentru frumusețe și prosperitate cred, iar tata ne aduce de la biserică Sfintele Paști. Iar după o masă ca la carte, vine vremea tradiționalului Dicarbocalm și a nelipsitului Colebil”, spune amuzată Ioana.

După ce a stat câteva zile în bucătărie și a pregătit rețete delicioase, Diana Bart va lua masă de Paște alături de familie. “Este cel mai plăcut moment, când suntem împreună la masă, ciocnim un ou înroșit și mâncăm drob. Cea mică a mai crescut și va înțelege mai bine această sărbătoare”, spune co-prezentatoarea “Hai cu fetele!”

Pentru Giulia, Ioana, Gabriela și Diana urmează câteva zile de liniște, Sărbători Pascale trăite cu sufletul și petrecute alături de cei dragi. Pe micul ecran ele îi așteaptă pe telespectatori la Prima TV cu 2 ediții speciale ale emisiunii “Hai cu fetele!”, difuzate luni, 3 mai și marți, 4 mai, de la ora 17.00.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Diana Bart Gabriela Marin Giulia Hai cu fetele! Ioana Petric
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes