Ameninţare cu bombă la un mall din Capitală. Intervenţia SRI

Ameninţare cu bombă la Centrul Comercial Park Lake din Capitală trimisă, miercuri, printr-un e-mail, către Poliţia Capitalei.

În e-mail era specificat că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake. Poliţia a intervenit şi evacuează zona. Serviciul Român de Informaţii a transmis că echipe de intervenţie pirotehnică ale Serviciului au ajuns în zonă.

UPDATE 2 – Poliţişti ai Secţiei 12 şi Brigăzii Rutiere-DGPMB au evacuat persoanele din centrul comercial şi au restricţionat traficul.

UPDATE – SRI a transmis că, în urma unei sesizări primite printr-un e mail, prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenţie pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă.

”Alături de echipajele Poliţiei, s-au demarat procedurile în cauză şi măsurile specifice de intervenţie”, mai precizează Serviciul Român de Informaţii.

STIREA INIŢIALĂ Centrul Comercial Park Lake este evacuat, după ce Poliţia a primit pe mail o ameninţare cu bombă care vizează acest centru comercial.

Poliţia a intervenit imediat şi evacuează zona, fiind vorba de o procedură legală, în astfel de situaţii. La faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIIAS). 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

amanintare cu bombabomba la mallbomba park lake
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes