Amenințări fără precedent la adresa unui ministru din Guvernul Orban: Te voi ucide cu mâna mea

Amenințare cu moartea pentru un ministru din Cabinetul Ludovic Orban! După episodul în care Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe rețelele de socializare, acum a venit vorba de ministrul de Interne Marcel Vela care a fost amenințat că va fi ”ucis” de unul dintre români.

Individul susține că este medic și este nemulțumit de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Ion Archip îi cere ministrului de Interne să nu mai poarte mănușile și masca, relatează Antena 3.

”Ai mamă, ai tată, unde îți sunt părinții? Chiar așa proastă educație ai primit? Te-am avertizat, și o fac și acum pe Facebook. Mă faci de râs și odată cu mine și națiunea română. Vrei să porți mască, poart-o acolo unde trebuie și unde e nevoie”, a transmis într-un comentariu, pe pagina de Facebook a ministrului, Ion Archip.

Conform sursei citate, bărbatul nu este la prima postare de acest gen: ”A doua oară nu-ți mai spun. Te voi ucide cu mâna mea. Pentru că m-ai insultat și mai făcut să sufăr. Eu nu sunt un gargaragiu care amenință apoi își șterge mesajele. Eu ce zic fac. Îți mai dau timp de gândit”, a scris la o altă postare a lui Marcel Vela individul respectiv.

Într-un alt comentariu recent Ion Archip scrie:

”Vă rog frumos nu-mi mai dați likeuri. Eu nu fac spectacol. Spectacolul il face cel care are căciula în mâna şi colecteaza bani în ea.
Eu sunt aici să execut nu să strâng mâini…..
Stati deoarte de oamenii corupți si infectați ca eu nu iert pe nimeni….Ion Marcel Vela nu e singura victimă….
Vă va spune chiar el….
Ştie cine sunt ….si ce il aşteaptă …..
Timpul se scurge……..”

Verificând pagina semnatarului Ion Archip se poate constata că are o singura postare pe ea în care este un articol din… Sputnik.

Marcel Vela amenințat pe facebook

Raed Arafat, amenințat și el

Și Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe rețelele sociale. Șeful DSU a a depus și o plângere penală la DIICOT la scurtă vreme după postarea mesajului virulent.

”Domnule Raed Arafat ! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormant de Piatră !Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra !

Game over zdreanțo!”, scrie bărbatul pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

amenintari marcel velamarcel velamarcel vela ameninta
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes