Eveniment

Amenzi usturătoare pentru administratorii unor localuri în care se desfăşurau evenimente cu zeci de participanţi

Poliţiştii din Galaţi au întrerupt în noaptea de sâmbătă spre duminică o nuntă de argint la care participau zeci de persoane, dar au oprit şi un botez, administratorii localurilor fiind amendaţi.

Potrivit IPJ Galaţi, sâmbătă seară, în intervalul orar 20.00 – 23.00, poliţiştii din cadrul IPJ Galaţi, împreună cu jandarmi, inspectori din cadrul OPC, DSP şi ITM, au făcut verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii infecţiei cu virusul Sars Cov2.

Cu această ocazie, au constatat că în incinta unui salon de evenimente, situat în municipiul Galaţi, str. Brăilei, se desfăşoară un eveniment privat, respectiv o nunta de argint, la care participau aproximativ 70 de persoane. Evenimentul a fost întrerupt, iar participantii au plecat, administratorul societăţii comerciale fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6 000 de lei.

De asemenea, scrie news.ro, poliţiştii au constatat că un alt eveniment privat, respectiv botez, se desfăşura la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, din localitatea Sat Costi, comuna Vânători, la acesta participând 30 de persoane. Şi în acest caz, administratorul societăţii a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în valoare de 6 000 de lei, evenimentul fiind întrerupt.

În judeţul Galaţi, ultimele date arată că de la debutul pandemiei s au înregistrat 5795 de bolnavi de coronavirus, cu 203 persoane decedate.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Clotilde Armand vrea zboare toată conducerea RAPPS, pentru felul în care a fost lăsat să se degradeze Hotel Triumf, clădire monument istoric

Daniela Arnăutu

ZECI de cai legaţi, care par maltrataţi, bătuţi şi slab hrăniţi, filmaţi pe marginea lacului Zarguzon,Teghirghiol – FOTO. Apel pentru salvarea lor

Mihnea Tudor

Predeal: Schior ghinionist, urmărit de un URS pe pârtie. Intervenția jandarmilor

Mihnea Tudor

O maşină cu două femei înăuntru, parcată pe marginea unei râpe adânci, ținută de trecători să nu se răstoarne

Saghin Cristian

Virgil Popescu, nemulțumit că ANRE lasă furnizorii să decidă ce reduceri fac consumatorilor, după trecerea în serviciul universal

Daniela Arnăutu

Prima reacție a lui Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, după ce a fost surprins la o petrecere la Hanul lui Manuc: ”Nu am fost la masă cu mai multe persoane decât prevede legea”

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »