Opinii

ANA BIRCHALL – Două flageluri cu care ne-am confruntat: Covid-19 și Corupția

Ana Birchall, fost ministru al Justiției
Ana Birchall, fost ministru al Justiției

Ana Bichall, fost ministru al Justiției, a lansat un îndemn la mobilizare împotriva corupției, chiar pe fondul epidemiei de coronavirus din România. Într-o postare pe Facebook, Birchall își explică intențiile:

”Covid-19 și Corupția au în comun și altceva în afară de primele două litere. Vorbim de două flageluri cu care ne-am confruntat și cu care probabil, încă o vreme, ne vom mai confrunta. Ambele generează pagube materiale și în cele din urmă pierderi de vieți omenești.

Nu putem pune capăt unei boli (epidemia de Coronavirus), provocând o boala la fel de gravă (epidemia de Corupție). Anticorpii care ne protejează de corupție trebuie sa apere organismul social in fata eventualelor măsuri incorecte invocate pentru combaterea epidemiei de Coronavirus.

Eu cred că trebuie să ne mobilizăm în continuare în lupta cu amandouă și să nu renunțăm la a lupta cu una în numele luptei cu cealaltă. Așa cum am mai spus, mi se pare extrem de josnic să profiți de situația cumplită în care ne aflăm mulți dintre noi pentru a „dribla” legea și pentru a face bani cu orice preț, jefuind practic statul roman.

Vă încurajez să-mi semnalați orice situație de acest gen la adresa spunecinefura@gmail.com. Va asigur ca le voi transmite autoritatilor legal competente! In aceasta lupta fiecare voce chiar conteaza!”

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

De ce nu fac hamsterii fitness…

Gabriela Ibens

Adriana Săftoiu: Ne-am împăunat că nu vom hrăni traseismul. Răul deja a fost făcut

Mihnea Tudor

Donarea de plasmă a scăzut cu 30%! Despre lichele și manipulare!

Florin Hozoc

Viața în oglindă » ădnilgo nî ațaiV ! Un experiment mititel

Gabriela Ibens

Este plasma convalescentă benefică pacienților COVID-19? Șansa ministrului Voiculescu de a reforma un sistem corupt, așa cum a promis

Florin Hozoc

Cum poți să te vaccinezi cât mai repede? Românul se va vaccina dacă-l vede pe vecinul lui că stă la coadă la… vaccin

Florin Hozoc

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »