Ana Birchall răpusă de durere: O minte criminală și bolnavă l-a otrăvit

Ana Birchall răpusă de durere: O minte criminală și bolnavă l-a otrăvit
Ana Birchall răpusă de durere: O minte criminală și bolnavă l-a otrăvit

Ana Birchall, fost ministru al Justiției și actual deputat independent, este devastată de durere. Aceasta a anunțat, pe rețele sociale, că i-a murit câinele, după ce, o mână criminală l-a otrăvit.

”Primele si ultimile mele fotografii cu Tommy. Nu voi mai putea avea altele, nu voi mai putea avea alte momente de fericire cu Tommy, nu o sa am cum sa va mai informez cu ce nebunii face, pentru ca o minte criminala si bolnava l-a otravit ieri si aseara a murit in bratele lui Martyn!

Otrava a fost atat de puternica incat, cu toate eforturile doctorului, nu s-a mai putut face nimic. Nu pot spune in cuvinte ce simt acum si ce as face daca as sti cine a comis crima asta! Andrutu este devastat!”, este textul postat de Ana Birchall, pe Facebook.

Tommy era un Golden Retriever pe care l-au crescut de la câteva luni, din iunie 2013.

Ana Birchall renunță la Parlament

Fostul ministru al Justiției în Guvernul Dăncilă, Ana Birchall (PSD), a anunțat că renunță la un nou mandat de parlamentar, dar se pregătește pentru o nouă carieră în politică.

”Am decis să nu mai candidez pentru un nou mandat în Camera Deputaților. Asta nu înseamnă că voi părăsi viața publică și politică. Din contră!”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ana birchall ana birchall caine otravit caine ana birchall
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes